İnci Orman Ürünleri, 2010 yılından bu yana orman ürünleri satışları ile Karaman halkına hizmet veriyor. Karaman’da artan iş potansiyelini ve müşterilerinin ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran İnci Orman Ürünleri, Türkiye’de 40 adet mağazası bulunan Starwood Yapı Marketleri’nin bir halkası oldu.

Hamidiye Mahallesi Yeni Sanayi Sitesi 694.sokakta bulunan Starwood Yapı Marketleri Karaman Şubesi, düzenlenen tören ile hizmete başladı.

Açılış törenine, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Toktay, Starwood Yapı Marketleri Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Işık, sanayi esnafları, davetliler ve işletme sahibinin ailesi ile akrabaları katıldı.

Açılış öncesi bir konuşma yapan KTSO Başkanı Toktay, “Karaman’ımız gelişiyor, değişiyor. Böyle genç girişimci arkadaşlarımızın Karaman’a bu tür kuruluşları kazandırmasından son derece mutluluk duyuyoruz. Karaman’ımıza, inşaat sektörüne bu mağazamızın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Yapılan dua ile birlikte mağazanın açılışı gerçekleşti. Daha sonra katılan misafirler mağaza içerisinde gezerek işletme sahibi Katip Mehmet Yavuz’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Açılış ikramlarla sona erdi.