Karaman Ticaret Borsası yetkililerinden yapılan açıklamada:'' Borsamız 01 - 04 Aralık 2011 tarihleri arasında Antalya Expo Center’de 11. kez düzenlenen Avrasya’ nın en büyük tarım fuarı Growtech Eurasia fuarına üyelerini ücretsiz olarak götürdü. 02 Aralık 2011 Cuma günü Antalya’ ya hareket eden ve Side’ de bir gün konaklayan Karaman Ticaret Borsa ve üyeleri , 03 Aralık 2011 Cumartesi günü ise gerçekleştirilen tarım fuarını gezdi.Fuar alanındaki gezinin ardından toplu olarak yenilen yemekle beraber  akşam saatlerinde Karaman’ a dönüldü.
   Her meslek grubundan katılımın sağlandığı  fuar gezi ve ziyareti ile ilgili görüş bildiren üyelerimiz bu ziyaretle ilgili teşekkürlerini sunarken, borsamızın bu tür organizasyonları sayesinde  teknolojik ve tarım alanındaki gelişmelerden haberdar olduklarını ve takip edebildiklerinden dolayı son derece memnun olduklarını ifade ettiler.
   Üyelerimiz arasındaki kaynaşma  ve dayanışmayı güçlendirmek amacıyla,  düzenlenen bu fuar ziyaretinin çok faydalı olduğunu söyleyen Yön. Kr. Başkanı  Sn. Ekrem Baştuğ , şimdiye kadar yönetici düzeyinde yapılan fuar ziyaretlerinin aksine üyelerimizin de bu tip organizasyonlardan  yararlanması ve faydalanmasını amaçladıklarını  ve bu doğrultuda Türkiye de ilk defa üye düzeyinde böyle bir organizasyonu  gerçekleştiren Karaman Ticaret Borsasının olduğunu belirterek. Tarımsal alanda dünyadaki ve Türkiye’ deki gelişmelerden üyelerimizi   haberdar etmek , teknolojik gelişmelerden yararlanmalarını sağlamak amacıyla borsamız tarafından  düzenlenen etkinliklerin üyelerimizden de gelen talepler doğrultusunda devam edeceğini, organizasyona katılan bütün üyelerimize ilgi ve duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.''denildi