Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) binasının ilçeye yakışmadığını, ilçeye yeni bir hizmet binası kazandırılması gerektiğini söyledi.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet, Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Vezirköprü TSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Fişekci ve Belediye Başkanı İ. Sadık Edis’in ‘hoş geldin’ konuşmasından sonra söz alan Hisarcıklıoğlu, “Vizyon sahibi bir başkan var. Bu sayede 7 Ağustos’ta ve geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanımız ile olan görüşmelerde Vezirköprü sorunlarını kendisine iletti. Vezirköprü, YOREX fuarlarında aktif yer aldı. Ancak iki başkan buradayken söyleyeyim. Bu oda Vezirköprü’ye yakışmıyor. Hep birlikte Vezirköprü’ye yeni bir hizmet binası kazandıralım” dedi.

Hisarcıklıoğlu ayrıca, “Vezirköprü’nün sorunlarını Fişekci her yerde dile getiriyor. Ben de fakülte ve sanayi için destek vereceğim ve takipçisi olacağım. TOBB olarak 81 ilde 81 okul kampanyamız var. Bunlar bittikten sonra ilçelere yöneleceğiz. Henüz Samsun’da bile TOBB’un okulu yok” açıklamasında bulundu.

Hisarcıklıoğlu ziyarette “Yunus’un Gül Bahçesinden” isimli kitabı Fişekci’ye hediye ederken, Vezirköprü TSO yetkilileri de Hisarcıklıoğlu’na plaket takdim etti.