KTSO BAŞKANI M.TOKTAY;“2.DÖNEMİMİZDE KARAMAN’IN EKONOMİK VE SOSYAL HAYATINA BÜYÜK KATKILAR SAĞLAYACAĞIZ”
Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Toktay yazılı bir açıklama yaparak seçim´i değerlendirdi. Mustafa Toktay yaptığı açıklamada;

"Karaman Ticaret ve Sanayi Odası olarak seçimimiz tamamlandı. Öncellikle son derece çekişmeli ve bir o kadarda bir birine saygılı arkadaşlarımızla bir seçim süreci yaşadık. Diğer aday arkadaşlarımıza özellikle teşekkür ediyorum ki; Türkiye'nin pek çok yerinde bu kadar çok adayın yarıştığı ve bu kadar güzel ve seviyeli geçen bir seçim olmamıştır.

Seçim süresince bizimle birlikte geceli gündüzlü çalışan, işini evine bırakarak daha yaşanabilir bir Karaman için çalışan tüm ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Ayrıca yapılan seçim sonunda gerek kazanan gerekse kaybeden tüm arkadaşlarıma da saygılarımı iletiyorum.

Yapılan seçimlerde meclisimizde bulunan 32 koltuğun 23'ünü temsil hakkı kazandık. Yeni oluşan tüm meclisimizle birlikte 2. dönemimizde Karaman'ın Ekonomik ve Sosyal hayatına daha büyük katkılar sağlayacak ve tüm üyelerimizin görüşleri alınarak el ele verip Karaman için çalışacağız. Yapılan seçimlerin Karaman'a hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.