Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen TÜGİAD Business Network (TBN) kokteylinde, üyeler arasında işbirliği köprüsü kurmak amacıyla kartvizit alışverişi yapıldı.

Ankara iş dünyasındaki işbirliklerini canlandırmak amacıyla TÜGİAD Ticaret Komisyonu tarafından düzenlenen etkinlik, birçok iş bağlantısı ve ortaklığa zemin hazırladı.

Komisyon Başkanı Selim Akın,Wyndham Otel’de gerçekleştirilen etkinliğin açılışında yaptığı konuşmada, üyeler arasında ticari ve profesyonel iş akışının gelişmesi hedefiyle organize edilen TBN’nindüzenli aralıklarla tekrarlanacağını belirtti. Akın, üyelerin birbirlerini tanıdığı, kartvizit alışverişi yaptığı etkinliğin ikincisi için 26 Kasım’da Gordion Otel’de bir araya geleceklerini söyledi.

Etkinliğe ev sahipliği yapan TÜGİAD Ankara Başkanı Türker Naslı da birlikte olmanın, bir olmanın önemine vurgu yaparak, ‘’Bunun en kolay yolu da paylaşmaktır. Bugün burada farklılıklarımızı paylaşmak, fikirlerimizi paylaşmak amacıyla bir araya geldik. Bu kadar yoğun katılım olması da bizi bundan sonra düzenleneceğimiz etkinlikler açısından cesaretlendirdi. Etkinliği düzenleyen komisyonumuz aslında İstanbul’da kurulacaktı. Sayın Genel Başkanımız Ali Yücelen’den Ankara’da oluşturulması için ricada bulunduk, kırmadı kendisine teşekkür ediyoruz’’ dedi.

TÜGİAD Genel Başkanı Ali Yücelen ise yıllardır yapmak istedikleri bu etkinliği hayata geçiren ticaret komisyonuna ve Ankara Şubesi’ne teşekkürlerini iletti. Yücelen,‘’Şubelerimiz ne kadar iyi çalışırlarsa, Genel Merkezin üzerindeki yük o kadar kalkar, biz de kendi iştigal mevzularımıza daha fazla zaman ayırabiliriz’’ dedi.

Yücelen, TÜGİAD Ankara üyelerini 1 Kasım’da İstanbul’da düzenlenecek Cumhuriyet Balosu’na katılmaya davet etti.

Katılımın yüksek olduğu, TÜGİAD Ankara Genel Sekreteri Murat Özcan’ın üyeleri birbirleriyle tanıştırmak, kaynaştırmak için özel çaba gösterdiği TBN Kokteyli’nde, eski TÜGİAD Ankara Başkanlarından Sefa Çol için doğum günü pastası kesildi.

Yeni yaşıyla birlikte onursal üyeliğe terfi eden Sefa Çol’un pasta kesimine Genel Başkan Ali Yücelen, Ankara Başkanı Türker Naslı ile ASİAD Başkanı Barış Aydın da eşlik etti.