Türk Barter İnternatinal A.Ş’den yapılan açıklamaya göre, Türk Barter’a üye olmak artık daha da kolay olacak. Türk Barter başlattığı yeni kampanya ile her sektörden üyenin oluşturduğu barter ortak pazarına girişleri yüzde 50 indirimli yaptığını duyurdu.

8000’i aşkın üyesi olan Türk Barter’ın avantajlarından yaralanmak için, sisteme üye olmak yeterli oluyor.

Sadece sisteme üye olan firmaların birbiriyle alışveriş yapabildikleri ortak pazarda, sunulan arz ve talep bilgileri, Türk Barter üyesi tüm firmalara duyuruluyor. Türk Barter’dan yapılan açıklamaya göre kurum, üye olan firmalara, ortak pazar imkânı sunuyor, satışları ve karı artırıyor, %100 hızlı tahsilât garantisi sağlıyor, atıl kapasitesini değerlendiriyor, ücretsiz ve etkin reklam sağlıyor, riskleri yok ediyor, ekonomik krize çözüm sunuyor. Türk Barter Sistemi; stoklara, durgunluğa, tahsilât riskine ve güvensiz şartlara son vermeyi hedefliyor.

Sektörlerin Barter Sistemi’nden yararlanmasına ilişkin çalışmaları, üye olan her şirkete özel proje yaklaşımıyla farklı bir hizmet sunduğu bildirilen Türk Barter, üye firmaların işlem hacimlerini ve potansiyellerini arttırmasına imkân sağlıyor.

Her sektörden farklı şirketlerin kolay üye olabilmesi için üyelik kriterlerini çeşitlendirerek farklılaştıran Türk Barter, Türkiye’de 10 şubesiyle faaliyette bulunuyor ve şubelerin olmadığı yerlerde Online Üyelik ile hizmet veriyor.

Bu uygulamada üyelik bedeli ödemeden de üye olmak mümkün olduğu gibi online üyelikte ise Türk Barter üyelerinin ürünlerinin internet üzerinden satışını yapabildiği bir uygulama ve üye olmak ücretsiz.