Cipsetos, peynirli ve baharatlı çeşitleriyle, tüketicilere benzersiz bir tuzlu atıştırmalık deneyimi sunuyor. Birbirinden farklı tatlarıyla hem çocukların hem de yetişkinlerin tercihi Saray Bisküvi, yepyeni atıştırmalık lezzeti Cipsetos’u tüketicilerin beğenisine sunuyor. İki gofret arası peynirli ve baharatlı kremalı çeşitleriyle atıştırmalık pazarında ezber bozacak bir ürün olan Cipsetos, tuzlu atıştırmalık sevenlerin bir numaralı tercihi olacak.
TUZLU ATIŞTIRMALIK SEVENLERE SARAY’DAN YEPYENİ BİR ÜRÜN
Türkiye’nin sevilen bisküvi markası Saray, alışılmış tuzlu atıştırmalık deneyimine yeni bir soluk getirerek iki gofret arasında bulunan peynirli ve baharatlı krema çeşitleri ile ürettiği Cipsetos ile ister okulda ister ofiste, hızlı ve doyurucu bir ara öğün sunuyor. Peynir sevenler için peynirli kreması, baharat sevenler için baharat çeşnili kreması ile iki farklı çeşit sunan Cipsetos; ders ya da mesai aralarının vazgeçilmez tadı olacak. 
Çıtır gofreti ve yoğun krema çeşitleri ile tuzlu atıştırmalık sevenlerin beğenisine sunulan Cipsetos, 50 gramlık ambalajlarda pek çok ulusal ve yerel zincirler ile seçkin marketlerde satışa sunuldu.