Bu yıl 15’incisi yayınlanan ’Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri’ araştırmasının sonuçlarına göre Turkcell en beğenilen şirket oldu. Turkcell’i Koç holding ve Coca Cola Türkiye izledi.

Bu yıl 15’incisi yayınlanan ve Capital dergisi tarafından gerçekleştirilen ’Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri’ araştırmasının sonucuna göre iş dünyasının önde gelen yöneticilerinin seçimiyle 2014 yılının en beğenilen şirketi Turkcell oldu. 650 farklı şirkette çalışan bin 620 orta ve üst düzey yöneticinin katılımıyla gerçekleştirilen araştırmada ikinci Koç Holding, üçüncü Coca Cola Türkiye, dördüncü Unilever, beşinci Arçelik oldu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, şunları söyledi: “Turkcell olarak uzun yıllardır ‘En Beğenilen Şirketler’ sıralamasında zirvede yer alıyoruz. Bu sürdürülebilir beğeni düzeyinin arkasında müşterilerimiz ve ülkemiz için her geçen gün daha iyisini yapma arzumuz var. En temel önceliğimiz, eşsiz müşteri deneyimine odaklanarak, burada en üst seviyeyi yakalamak, en doğru iş ortağı olmak, insanımıza ve şirketlerimize en ileri teknolojiyi, en kaliteli iletişim olanaklarını en uygun koşullarda sunmak".