Ülkücü İşçiler Derneği İnegöl Şubesi’nin genel urulunda Şinasi Akan güven tazeledi.

Ülkücü İşçiler Derneği’nin olağan genel kurulu Sani Konukoğlu Konferans Salonu’nda yapıldı. Kongreye Ülkücü İşçiler Derneği Marmara Bölge Başkanı Murat Özdemir, MHP İlçe Başkanı Müfit Besler, Ülkü Ocakları Başkanı Yücel Erim, bazı oda ve dernek başkanları ile çok sayıda davetli katıldı. Müfit Besler’in divan başkanlığı yaptığı kongrede faaliyet raporları okunarak ibraz edildi. Seçime tek liste ile giren kurucu başkan Şinasi Akan güven tazeledi.

Akan, “Ülkücü İşçiler Derneği olarak insana değer veren ve Türk milletinin karakter yapısına uygun bir düzen için çalışıyoruz. Karakter yapısı sağlam insanlarla yola çıktık. Gençlik bu davaya eskisinden çok daha cılız sarılmış vaziyettedir. Bir an önce tedbir alınmalıdır. Konferanslar ve seminerlerle gençliğin yetişmesine önem verilmelidir. Kongremize katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yönetim kurulu üyeliklerine Cihan Demirtaş, Mesut Erim, Muammer Sancar, Mehmet Özcan, Mehmet Dündar, İsmail Altundağ, Seyhan Kahraman, Yalçın Atan ve İbrahim Yılmaz getirildi.