Çin ve Asyanın en büyük fuarı olma özelliği, Türkiye ve dünyada binlerce işadamının ticaret yaptığı,yeni teknoloji ve on binlerce yeni trend  ürünlerin sergileneceği 114. Çin, Guangzhou dünyanın 3.büyük fuarı diğer adı ile KANTON FUARI 15-Ekim/5 Kasım 20013 tarihlerinde gerçekleşecektir. Fuar sadece Çin' in değil, global düzeyde ticari etkileri olan , Asya' nın en büyük, dünyanın 3.büyük fuarı olup, 1957 yılından beri düzenlenen bu fuar, yılların verdiği deneyimle, her yıl yıldan yıla etkisini artırmaktadır. 1.300.000 m2' lik sergi alanında; on binlerce katılımcı firma ile 100. 000 fazla ürün bulunmakta olup, yüzbinlerce ziyaretçisi bulunmaktadır.


Kanton Fuar’ı,işadamlarımızın her yıl merakla bekledikleri bir fuardır.Yüzlerce sektörde , binlerce yeni ürün ve tasarım bir arada bulunmaktadır.Bu yılda etkinlik takvimi açıklanmış olup; buna göre 15 Ekim/5 Kasım 2013 tarihleri arasında Çin’de düzenlenecektir.İlgili tüm işadamlarımızın ve en önemlisi yeni iş veya ürün arayışı içinde olan herkesimden herkesin katılması büyük önem taşımaktadır.

Neden ‘’herkesimden herkesin’’? Çünkü,yüzlerce sektörde binlerce ürünün uygun fiyatlarda bir araya getirildiği tek fuar olmasıdır.Daha önce Karaman’dan bu fuarı ziyaret eden işadamları kazandılar.Her ne şekilde olursa olsun mutlak suretle bu fuar’ı sizde ziyaret ediniz.

Detaylı bilgi için Tel: 0 212 219 75 75 / www.fuarsorgu.com adreslerinden ulaşabilirsiniz.