Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şube Başkanı Av. İbrahim Gök ve Yönetim Kurulu üyeleri ‘Dost Meclisi’ toplantısında Sivrice Kaymakamı Cengiz Erdem’i konuk etti.

MÜSİAD Elazığ Şubesi’nin geleneksel hale getirdiği ’Dost Meclisi’ toplantısının bu haftaki konuğu Elazığ’ın Sivrice İlçesi Kaymakamı Cengiz Erdem’di. MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Av. İbrahim Gök ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kaymakam Erdem ile bir süre sohbet etti. Dost Meclisi toplantısına katılımlarından dolayı teşekkürlerini ifade eden Gök, "Biz Elazığ MÜSİAD Şubesi olarak her hafta geleneksek Dost Meclisi’mizde Elaziz şehrimiz adına her türlü konuyu konuşmaya ve görüşmeye devam ediyoruz. Bugün Sivrice ilçemizle ilgili kaymakamımızla beraberiz" dedi.

Kaymakam Erdem de toplantıya davet edilmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Buraya geleli 3 ay kadar oldu. İbrahim beyin bahsettiği gibi daha öncede bu bölgeyi biliyordum. Sivrice’ye de gelmiştim birkaç kez. Bu kadar coğrafi konumu iyi olan bir ilçeyi kalkındıracak projeler yapmalıyız. Gerek girişimciler gerek yatırımcılar gerekse de halk olarak bu doğal güzelliklerden faydalanmayı bilmeli ve kalkınmamıza katkılarda bulunmasını sağlamalıyız. Yani birden fazla turizm sektörünü elinde bulundurabilecek bir konuma sahip bir ilçe. Örneğin dağ yamaç paraşütüne uygun, kayak için uygun, bir çok motor yarışları için doğal pistler oluşmuş. Ayrıca gerçekten güzel bir yatırım olacak orman sahasına sahip. Tarihi yönden batık şehre sahip. Bu doğayı iyi değerlendirmeli ve gelişmek için yatırımlar yapılmalı" diye konuştu.

Toplantı sonrasında MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Av. İbrahim Gök, Elazığ Sivrice Kaymakamı Cengiz Erdem’e ,MÜSİAD yayınlardan oluşan bir çanta takdim etti.