Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ İl Başkanı Oğuzhan Demir, 8 Şubat’ta yapılacak kongrede başkanlığa yeniden aday olacağını açıkladı.

MHP Elazığ İl Başkanlığı merkez ve ilçe teşkilatlarında kongreye gidiyor. MHP İl Başkanı Oğuzhan Demir parti binasında düzenlediği basın toplantısında kongre tarihlerini açıkladı. MHP Merkez Yönetim Kurulu kararınca 17 Kasım - 2014 ile 26 Şubat 2015 tarihleri arasında ilçe ve il kongrelerinin yapılacağını kaydeden Demir, il ve ilçe teşkilatlarının kongre tarihleriyle ilgili şu bilgileri verdi:

"Baskil’de 6 Aralık, Sivrice’de 7 Aralık, Arıcak’ta 13 Aralık, Alacakaya’da 13 Aralık, Kovancılar’da 14 Aralık, Palu’da 14 Aralık, Maden’de 20 Aralık, Keban’da 20 Aralık, Ağın’da 21 Aralık, Karakoçan’da 27 Aralık ve merkez ilçemizde 4 Ocak tarihlerinde kongrelerimizi gerçekleştireceğiz. İl kongremizi ise 8 Şubat 2015 tarihinde yapacağız."

"İL BAŞKANLIĞINA YENİDEN ADAYIM"

8 Şubat’ta yapılacak MHP il teşkilatı kongresinde başkanlığa yeniden aday olacağını açıklayan Demir, "İl başkanlığına yeniden adayım. Kongrelerimizin önce devletimize ve milletimize sonra partimize ve bizlere hayırlar getirmesini temenni ediyor, şimdiden tüm partililerimizi ve hemşerilerimizi yapılacak olan kongrelerimize davet ediyorum" dedi.