Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi’nin bu haftaki ’Dost Meclisi’ toplantısına TKDK Elazığ İl Koordinatörü Turan Karahan katıldı.

MÜSİAD Elazığ Şubesi’ninin geleneksel hale getirdiği ’Dost Meclisi’ toplantısı yapıldı. Toplantıya TKDK Elazığ İl Koordinatörü Turan Karahan katıldı. TKDK Elazığ İl Koordinatörü Turan Karahan’ı, Şube Başkanı Av. İbrahim Gök ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Dost meclisine konuk olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen TKDK İl Koordinatörü Karahan "Bu fırsatı bana verdiğiniz için başta başkanım İbrahim Gök olmak üzere siz değerli MUSİAD üyelerine teşekkür ederim. Böyle güzel karşılanmak insanı yapmış olduğu çalışmalarda, böyle ortamlar daha güzel şeyler yapmaya gayret veriyor. Kurumumuzu Avrupa Birliği’nden Türkiye Cumhuriyeti adına alınan fonları sizlerle buluşturmak üzere kurmuş olduğumuz bir kuruluş. Elazığ kalkınma programından faydalanan 42 ilden bir tanesidir. Avrupa Birliği’nin ayırdığı bütçeden büyük bir pay alıyoruz. Bu iradeyi ortaya koyan hukümetimiz var, bir başbakanımız var, Cumhurbaşkanımız var, ayriyeten programa yakın ilgi duyan ve programın başarılı bir biçimde bizler tarafından uygulanmasını sağlayan bir de bakanlığımız var. Biz onlar adına bu çalışmaları yapmaktayız. Bizim amacımız burada bölgesel kalkınmayı ön plana çıkarmaktır" diye konuştu.

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Avukat İbrahim Gök,, TKDK Elazığ İl Koordinatörü Turan Karahan’a toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür etti. Karşılıklı soru cevapların ardından Başkan Gök, Karahan’a içinde MÜSİAD yayınlarının yer aldığı hediyeyi vermesiyle toplantı sona erdi.