Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da düzenlenecek olan 4. Avrupa İşitme Engeliler Futsal Şampiyonası’nda mücadele edecek olan Türkiye İşitme Engelliler Futsal Milli Takımın’a Elazığ’dan 3 futbolcu katılacak.

Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da 17-29 Kasım tarihleri arasında 4. Avrupa İşitme Engeliler Futsal Şampiyonası düzenlenecek. Şampiyonaya katılacak olan Türkiye İşitme Engelliler Futsal Mili Takımı, D grubunda İsviçre, İsrail ve Moldova takımlarıyla mücadele edecek. Şampiyonada mücadele edecek olan Türkiye İşitme Engelliler Futsal Milli Takımı’nda, Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı futbolcularından Soner Balcı, Seyit Karaca ve Yavuhan Aydağ’da yer alacak.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Bulgaristan’ın Sofya kentinde düzenlenecek olan 4. Avrupa İşitme Engelliler Futsal Şampiyonası’na belediye bünyesinde bulunan İşitme Engelliler Futbol Takımı’ndan 3 futbolcuyu milli takıma gönderdikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, ay yıldızlı formaya hizmet edebilmenin her şeyden önce geldiğini söyledi. Başkan Yanılmaz, "Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı’ndan mili takıma futbolcu gönderdik. Bu futbolcuların Elazığ’ı en iyi şekilde mili takımda formasıyla temsil edeceklerine inanıyorum" dedi.