AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır, PTT’ye nezaket ziyaretinde bulunarak PTT’nin sahadaki yüzü Dağıtıcılar ile sohbet etti.AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır ile birlikte İl Başkan Yardımcısı Murat Güner’de ziyarette bulundu. Birlik Haber-Sen Erzincan İl Temsilcisi Mustafa Sevilir ziyaretinden dolayı AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır’a teşekkür ederek, sendika logolu saati hediye etti.

AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır,, "Erzincan’ımıza Halkımıza hizmet etmek için sabahın erken saatlerinde mahallelerde dolaşan PTT’nin sahadaki temsilcilerine ziyaretinde bulunduk. Arkadaşlar sağolsunlar bizleri samimi bir şekilde karşıladılar. PTT’nin sahadaki yükünü çeken arkadaşlarımıza kolaylıklar dilerken varsa sorunlarını dinleyelim dedik. Birlik Haber-Sen İl Temsilcisi Mustafa Sevilir ile zaman zaman sizlerin sorunlarını paylaşıyoruz. Bizlerde kurumun idarecileriyle konuları görüşüyoruz. Erzincan PTT Başmüdürlüğü görevine yeni atanmasına rağmen Mustafa Beşli sorunların çözümü noktasında çare oluyor. Kendisine teşekkür ediyorum. PTT benim için özel bir kurum. Gençlik yıllarımızda üst üste şampiyon olan PTT Spor’da yıllarca top oynadım. Ayrıca PTT gibi köklü bir kuruluşumuzun geçtiğimiz günlerde 174. kuruluş yıl dönümünü kutlamaktan büyük mutluluk duyduk. Her geçen gün daha güçlenen PTT teşkilatımız, çok önemli hizmetler sunarak halkımıza ciddi kolaylıklar sağlamaktadır.dedi.

AK Parti İl Başkanı Çakır ve yönetim kurulu üyelerine yaptıkları nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür eden Birlik Haber-Sen Erzincan İl Temsilcisi Mustafa Sevilir , " AK Parti İl Başkanı Sayın Burhan Çakır’ın PTT’nin sahadaki çalışanlarını ziyaret ederek sorunlarını dinlemesi bizleri son derece mutlu etmiştir. Ne mutlu ki; bizlere PTT gibi köklü bir kuruluşta çalışıyoruz. 23 Ekim 2014’de 174.yılına giren ve bunca yıl Türk halkına hizmet veren PTT’de çalışmanın bir kez daha mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. PTT olarak halkımıza en iyi hizmeti sunmanın gayreti içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. AK Parti İl Başkanı Burhan Beye ve İl Başkan Yardımcısı Murat Güner’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca PTT Başmüdürlüğü görevine yeni atanan Başmüdürümüz Sayın Mustafa Beşli’ye de personelimizin iyi şartlarda çalışmalarını sağladığı için kendisine teşekkür ediyorum. " şeklinde konuştu.

Birlik Haber-Sen Erzincan İl Temsilcisi Mustafa Sevilir, Birlik Haber-Sen logolu duvar saatini ziyaretin anısına AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır’a takdim etti.

AK Parti İl Başkanı Çakır ile İl Başkan Yardımcısı Murat Güner, ayrıca PTT Merkez Müdürlüğü’nde tüm çalışanlarını da ziyaret ederek kısa bir süre sohbet etti ve çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarete ayrıca BHS İl Temsilcisi Mustafa Sevilir , PTT Merkez Müdürlüğü şefleri Nihat Işık, Mustafa Görücü, Halil Şahin ile Dursun Karaağaç’da eşlik ettiler.