Erzincanlı Gazeteciler Birliği (ERGAB) yöneticileri, Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman’ı makamında ziyaret etti.

Erzincanlı Gazeteciler Birliği (ERGAB) yöneticileri, Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman’ı ziyaret etti. Ziyarette, ERGAB yöneticileri, Başkan Karaman’la fikir alışverişinde bulundular.

ERGAB Başkanı Sedat Sevim birliğin kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında Başkan Şakir Yücel Karaman’a çeşitli bilgiler verdi. Gurbette yaşayan Erzincanlı gazeteciler arasında dayanışmayı sağlamak için birlik kurduklarını ifade eden Sevim, “ulusal ve yerel alanda, yazılı-görsel medyada görev yapan gazetecilerin birlik çatısı altında toplandığını söyledi.

Yüzün üzerinde Erzincanlı gazeteci olduğunu tespit ettiklerini ifade eden Başkan Sevim, “bunların yarıdan fazlasına ulaştık ve birliğimize kazandırdık. Kısa zamanda gurbetteki tüm gazeteci hemşehrilerimizi ERGAB çatısı altında buluşturacağız" dedi.

Başkan Sevim, Gurbetteki, Erzincanlı bürokrat, siyasi ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte çalışarak, Erzincan’ın tanıtımının yanı sıra, Erzincan için güzel hizmetlere imza atmayı hedeflediklerini belirtti.

Başkan Şakir Yücel Karaman’ın Güngören’de birçok ilke imza attığını vurgulayan Başkan Sevim, Başkan Karaman gibi alanında başarılı olan hemşehrileriyle gurur duyduklarını ifade etti. Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman da, ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Gurbette yaşayan Erzincanlılar, birlik beraberlikleriyle diğer illere örnek olmaktalar. İl, İlçe derneklerinin yanı sıra hemen her köyümüzün derneği bulunmakta. Bu Birlik ile gazeteci hemşehrilerimizin de bir çatı altında toplanmasından mutluluk duydum. ERGAB’ın memleketimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Ziyarete, ERGAB Başkanı Sedat Sevim, Başkan Vekili Şener Kara, Başkan Yardımcısı Osman Köse ve Mehmet Gülnahar, Üyeler Emine Güngör, Zennur Karslı ve Aydın Çobanoğlu katıldı.