Erzincan’da yeni yapılan ihale ile Ergan Kayak Tesislerinin işletmeciliğini alan Yusuf Kara ile Vali Yardımcısı Fatih Kaya Belediye Başkanı Cemalettin Başsoyu Makamında ziyaret etti.

Kayak sezonunun açılmasına az bir süre kala tesisin işletmeciliğini üstlenen iş adamı Yusuf Kara, işletmenin yeniden elden geçirileceğini ve sezona hızla hazırlandıklarını belirterek yapılan çalışmalar hakkında Başkan Başsoy’ a bilgi verdiği öğrenildi.

Vali yardımcısı Fatih Kaya ise Ergan Dağının Kayak pistlerinin altyapı çalışmalarının tamamlandığını ve Müstecir firmanın da Tesisleri Kayak sezonuna hazırladıklarının bilgisini verdi.

Ergan Dağının Dünyanın 2. büyük Kayak pisti uzunluğuna sahip olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy bölgede bulunan tesislerin işletmeciliğinin önemine değindi. Doğunun en prestijli kayak tesislerine sahip Ergan dağının yeni işletmecisi Yusuf Kara ya Başarılar dileyen Başkan Başsoy Erzincan Halkına ve Tesisleri ziyaret edecek olan konuklara en iyi hizmetin verilmesi gerektiğini söyledi.