AK Parti Erzincan İl Başkanlığı’nca düzenlenen toplantıda Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 23 Kasım Pazar günü Erzincan’a geleceği açıklandı.

Düzenlenen toplantıya, AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır, Başkan Yardımcısı Selçuk Alıcı, Merkez İlçe Başkanı Tuna Güneş, Kadın Kolları Başkanı Samime Özker ve Kadın Kolları üyeleriyle partililer katıldı.

AK Parti Erzincan İl Başkanı Burhan Çakır yaptığı açıklamada; “Bilindiği üzere kongrelerimiz başladı.Geçen hafta Cumartesi günü Kavakyolu ve Demirkent kongrelerimizi yaptık.Daha sonra Pazar günüde Eski Ulaştırma Bakanız Sayın Binali Yıldırım ile Otlukbeli ve Çayırlı kongrelerimizi yaptık.Allah nasip ederse bu Cumartesi günüde Üzümlü İlçe Kongremizi yapacağız.Tabi en önemlisi Pazar günü Sayın Başbakanımız ve Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Cumartesi akşam şehrimize teşrif edecekler.Erzincan Merkez İlçe Başkanlığımızın kongresine katılacaklar.İnşallah bu kongre şölen havası içerisinde geçecektir diye düşünüyorum. Erzincan, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nu ilk kez karşılayacaktır. Başbakanımız Cumartesi akşamı Bitlis’ten Erzincan’a gelecek.Cumartesi akşam 19.00’da sivil toplum kuruluşlarıyla beraber yekli bir toplantı düzenlenecek. Daha sonra istirahata geçecek olan Başbakanımız daha sonra Pazar sabahı Erzincan Belediyesi ve Valiliğimizi ziyaret edecekler.Başbakanımız ziyaretlerinin ardından Merkez İlçemizin kongresine geçecekler. Buradaki şölen havasından sonra Allah nasip ederse buradan da kendisini Tunceli’ye uğurlayacağız. Buradaki toplantımıza katılan katılımcılara teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Erzincan Merkez 5. olağan ilçe kongresi 23 Kasım Pazar günü Erzincan 13 Şubat kapalı spor salonunda saat 11.00’da gerçekleşeceği öğrenildi.