Erzincan’da Atıcılık sporu her geçen gün genişlerken, alınan başarılarda buna paralel olarak artmaya devam ettiği gözlemlendi.

İspanya’da düzenlenen Atıcılık Dünya Şampiyonasına katılan Erzincan 13 Şubat Gençlik Spor Kulübü sporcusu Kübra Nur Altınbilek, Türk Milli Takımı adına yarıştı. Başarılı Sporcu 400 puan üzerinden 400 tam puan atarak 2016 yılında düzenlenecek olan Olimpiyatlara antrenörü Tuğrul Karanlık ile birlikte katılmaya hak kazandığı öğrenildi.

Bu müsabakanın ardından KKTC’de düzenlenen Uluslar arası Dr. Fazıl Küçük Spor oyunları müsabakalarında Türkiye’yi temsil eden Kübra Nur Altınbilek şampiyon oldu.

Başarılı Sporcu Kübra Altınbilek geçtiğimiz hafta düzenlenen Milli Takım seçmelerinde de Türkiye şampiyonluğunu elde etti. Öte yandan yine aynı müsabakada Kübra Nur Altınbilek, Nurefşan Polat, Canan Savaşçı’dan oluşan takım Türkiye üçüncüsü olmuştur.

Başarılı sporcumuz Kübra Nur Altınbilek’e ve Antrenörü Tuğrul Karanlık’a başarılar dileyen Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü K. Atanur Köseoğlu, ‘Sporcumuz katıldığı bir çok yarışmadan ilimize derece ve madalya ile dönmüştür. Erzincan’ı en iyi şekilde temsil eden sporcumuzun Türkiye’yi de en iyi şekilde temsil edeceğine inancımız tamdır” dedi.