Erzincan Belediyesi mahalle meclis toplantılarına devam ediyor. Bu yılın 3. Mahalle meclisi Fatih Mahallesi, Türk Telekom Binali Yıldırım Ortaokulu toplantı salonunda yapıldı.

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Ak Parti İl Başkanı Burhan Çakır, Belediye Başkan yardımcıları, birim müdürleri ve 150 mahallelinin katılımı ile gerçekleşen toplantı, Türk Telekom Binali Yıldırım Ortaokulu Müdürü Ersin Sağlam ve Fatih Mahallesi muhtarı Ruhi Yarka’nın konuşmaları ile başladı.

Toplantıda Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy yaptığı konuşmada şu görüşlerde bulundu; "Bu toplantıların demokratik hakların kullanımı anlamında sürdürülebilir bir hale getirilmesi kanaatindeyiz. Sizler şehrimizdeki günlük hizmetlerin sürdürülmesinin yanında kentsel yaşam kalitesinin artırılması ve dünya standartlarının üzerine çıkarma görevini bizlere verdiniz. Bizler sizlerden aldığımız güçle elimizden geldiği kadar hizmet etmeye çalışıyoruz. Çalışırken de her projemizi her çalışmamızı sizlerle birlikte şekillendirme gayreti içerisindeyiz. Bu akşam bizler değil sizler konuşacaksınız ve biz dinleyeceğiz. "dedi.

Fatih mahallesi sakinlerinin sorunlarını dinleyen Başkan Başsoy, sorunların biran önce giderileceğini, altyapı ve üstyapı yapılmalarının Fatih mahallesinde % 90 larda olduğunu ifade ederken “hava şartlarının el verdiği sürece çalışmalarımız devam edecektir." dedi.