Türkiye’de elektrik malzemeleri sektörünün lider markası Mutlusan Elektrik, ülke genelindeki bayilerini düzenlediği gecede biraraya getirdi 81 ilden gelen bayilere fabrika binaları ve imalat alanları gezdirilerek çeşitli bilgiler verildi. Bayiler daha sonra İstanbul WOW Otel’de onurlarına düzenlenen geceye katılıdı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Mutlusan Elektrik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erzincanlı işadamı Mustafa Kaçmaz, anahtar ve priz sektörüne iddialı bir giriş yaptıklarını ve bu alanda yatırımlarının devam ettiğini söyledi.

Firmanın 5 yıllık hedeflerini de açıklayan Kaçmaz, “500 olan personel sayımızı 800’e çıkartacağız. Ayrıca ihracat yaptığımız ülke sayısını 80’den 100’e çıkartarak yurt dışında daha çok ülkeye ulaşıp, ülkemizin ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Kaliteden ödün vermeden, üretime devam edeceklerini ifade eden Mustafa Kaçmaz, ürün gamını artıracaklarını da sözlerine ekledi. Kaçmaz, İkitelli Organize sanayi Bölgesi’nde bulunan mevcut fabrika binasının kapasitesini genişletmek için yeni bir bina daha inşa ettiklerini ve bununla birlikte 40 bin metrekare kapalı alana sahip olduklarını da söyledi.

Kablo kanalında markalaşan Mutlusan’ın, anahtar priz projesine de büyük önem verdiğinine dikkat çeken Kaçmaz, "bu projeye büyük yatırım yaptık ve halen yatırımlarımız devam ediyor. Anahtar ve priz alanında da Mutlusan Elektrik adından söz ettirmeye başladı. Projeyle ilgili yoğun tanıtım ve reklam çalışmalarımızda hızla sürüyor. Türkiye genelindeki bayilerimiz ve müşterilerimiz aracılığıyla da anahtar priz sektöründeki payımızı yükselteceğiz. Mutlusan anahtar priz alanında da bir marka olacaktır" dedi.

Gecede konuşan Yönetim ve Strateji Uzmanı Haluk Ziya Türkmen’de, Mutlusan Elektrik A.Ş.’nin geleceğin firması olacağını söyledi.

Firmanın emin adımlarla büyümeye devam ettiğine dikkat çeken Türkmen, Mutlusan’ın ekonomiye katkısının yanında istihdama sağladığını da sözlerine ekledi.

Gecede katılımcılara anahtar ve priz serisinin tanıtılmasının ardından, Türk Halk Müziği Sanatçıcı Bülent Serttaş’ta konser verdi.