Erzincan Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, eğitim-öğretim çalışmaları kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Öğr. Gör. Ayşegül Aydın’ın yürütücülüğünü yaptığı Halkla İlişkiler dersi kapsamında Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Bölümü Öğrencileri, kurum incelemesi yapıp proje sundular. Proje kapsamında Erzincan İl Müftü Yardımcısı Dr. Mehmet Reşat Savlı’nın katılımlarıyla “Para ile Para Satın Almak Caiz mi” konferansı düzenlendi.

Daha sonra yürütücülüğünü Öğr. Gör. Fatih Aydoğdu’nun yaptığı Aile Eğitimi Dersi kapsamında, ailelerle bir araya gelinerek çocukların gelişimiyle ilgili ailelere eğitim verildi.

Öğr. Gör. Gülcan Bayata’nın yürütücülüğünü yaptığı Çocuk Beslenmesi dersi kapsamında ise Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü Öğrencileri, Minik Yıldızlar Anaokulu ve Kurutilek İlkokulunda “Beslenme” isimli tiyatro oyununu sahnelerken, yürütücülüğünü yine Öğr. Gör. Gülcan Bayata’nın yaptığı Özel Eğitim Dersi kapsamında, Kızılay Rehabilitasyon Merkezi ve Zeynep Mustafahan Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezinde engelli öğrencilere bir araya gelen üniversitemiz öğrencileri, çeşitli etkinliklerde bulunarak öğrencilerle vakit geçirdiler.