Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Erzurum Bölge Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde Uzman Psikolog Uğur Elmas tarafından “Etkili İletişim” semineri düzenlendi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen seminere Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları, Türkiye İstatistik Kurumu Bölge Müdürü Ahmet Gür, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcıları Cemil İlbaş, Şermin Zil, Tamer Ekinci, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve TÜİK personeli katıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdulhakimoğulları, burada yaptığı konuşmada, etkili iletişimin kurum çalışanları açısından önemli olduğunu belirterek, kurumun yeni hizmet binasındaki konferans salonunun eğitim amaçlı kullanılacağını söyledi.

Etkili iletişimin kurum vizyonu açısından önemli olduğunu belirten Abdulhakimoğulları, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün sosyal içerikli çalışmalara imza attığını anımsattı.

Kurum çalışmalarının vizyonlarının gelişmesi açısından hizmet içi eğitimleri önemsediklerini belirten Abdulhakimoğulları, diğer kamu kurumları ve sivil tolum kuruluşlarıyla bu yöndeki çalışmaları artırarak devam edeceklerini ifade etti.

TÜİK Bölge Müdürü Gür ise Aile ve Sosyal politikalar İl Müdürlüğü ve TÜİK arasında yapılan protokolle, önemli bir çalışmaya imza attıklarını ifade etti.

Etkili iletişimin önemine değinen Gür, seminerin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, Uzman Psikolog Uğur Elmas tarafından “ ‘’Etkili İletişim’’ semineri verildi.

Elmas, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personelinin insanlarla , TÜİK personelinin ise rakamlarla ilgilendiğini belirterek, iki kurumunda etkili iletişimin öneminin bilincinde olduğunu ifade etti.