AK Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkanlığı tarafından, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Muş’un başkanlığında 5-6 Aralık 2014 tarihlerinde 81 ilin Ekonomi İşleri Başkanlarıyla Erzurum’da değerlendirme toplantısı düzenleneceği belirtildi.

Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Dr. Cengiz Yavilioğlu, toplantıda, Türkiye’de ve Dünyada ekonomik gelişmeler, Yeni Ekonomik Dönüşüm Paketi, Dünyada ve Türkiye’de ekonomik beklentiler ve gelecek öngörüsü, Bölgesel sorunlar gibi konular üzerinde çalışmalar ve sunumlar yapılacağını söyledi.

Dr. Yavilioğlu toplantı ayrıca Erzurum Sivil Toplum kuruluşlarının Başkanları, ETSO, MÜSİAD, Esnaf ve Sanatkarlar ve Erzurum Ticaret Borsası Başkanları ve yönetimleriyle görüşmeler planlandığını ifade ederek, “Toplantı bünyesinde İl merkez ve bazı ilçelerimizde halkımızla görüşülecektir. Böylece, Erzurum’un ekonomisi başta olmak üzere sosyal, siyasi durumu ve sorunları hakkında bilgiler alınacaktır. Toplantı yerinin Erzurum olarak seçilmesi partimizin Erzurum’a verdiği önemin bir göstergesidir.” dedi.

Dr. Yavilioğlu, toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Ekonomi İşleri Başkanı, İstanbul Milletvekili Dr. Mehmet Muş’un yanı sıra İçişleri Bakanı Efkan Ala, Muğla Milletvekili, Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Ali Boğa, Çorum Milletvekili, Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Cahit Bağcı, Genel Merkez Kadın Kolları Ekonomiden Sorumlu Başkanı Canan Kalsın, Genel Merkez Gençlik Kolları Ekonomiden Sorumlu Başkanı Mahmut Sami Mallı ve 81 İlin Ekonomi İşleri Başkanlarının katılacağını kaydetti.