Erzurum’da devam eden süper amatör lig karşılaşmalarında Aşkale Belediyespor, İl Özel İdarespor’u 3-1 mağlup ederek hedefine emin adımlarla yürümeye devam etti.

Erzurum Kazım Karabekir Stadı’nda Erzurum İl Özel İdarespor ile karşılaşan Aşkale Belediyespor, maçın 8. dakika Yücel Demir’in attığı golle 1-0 yenik duruma düştü. Aşkale Belediyespor’un golcü oyuncularından Ömer’in maçın 22. dakikasında attığı golle beraberliği yakalayan Aşkale Belediyespor ilk yarıyı bu sonuçla tamamlayarak soyunma odasına 1-1’lik skorla gittiler.

Maçın ikinci yarısına da atak başlayan Aşkale Belediyespor, Haktan’ın 74 . dakikada attığı golle skoru 2-1 yaptı. Bu dakikadan sonra taraftarlarının da desteği ile atak üstüne atak gerçekleştiren kırmızı siyahlı ekip 83. dakikada Selim’in ayağından bulduğu golle skoru belirledi.

3 puanı hanesine yazdıran Aşkale Belediyespor, 12 puanla en yakın rakibine 3 puan fark atarak liderliğini bu haftada da korudu. Maç sonrası takım oyuncuları ve yöneticiler, akşam yemeğinde bir araya gelerek galibiyeti kutladılar.