Dünya Engelliler Gelişim Derneği Genel Başkanı İslam Meral, Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan’ı ziyaret etti. Meral, Aziziye Belediyesi tarafından engelli vatandaşlara verilen maddi ve manevi desteklerlerden dolayı Başkan Orhan’a teşekkür belgesi verdi.

Görüşme esnasında konuşan Meral, engelli vatandaşların toplum içersinde ikinci plana atılmasının kabul edilemeyeceğini ve yerel yönetimlerin yeni projeler ile engelli vatandaşlara destek vermesi gerektiğini söyledi. Aziziye Belediyesi’nin engellilere ücretsiz olarak hizmete soktuğu Ilıca Termal Tesislerin önemine değinen Meral, "Biz engelliler olarak çok büyük zorluklar çekiyoruz. Yerel yönetimlerden ve yetkililerden yardım istiyoruz. Aziziye Belediyesi’nin engellilere verdiği destekler ortada. Bu konuda yapılan tüm çalışma ve projelerden ötürü teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan da, engelli vatandaşlara gerek projeler ile gerekse erişilebilirlik ve ulaşılabilirlik konusunda tam destek verildiğini, bu yönde çalışmaların devam ettiğini ifade etti. Son olarak Ilıca Termal Tesislerin engellilere ücretsiz hizmet verdiğine değinen Orhan, "Engellilerimize her türlü desteği vermek için projelerimizi hayata geçiriyoruz. Bu kapsamda 300 bin liralık bir çalışmamız var. Belediyemiz bu desteği alarak en kısa sürede gereken yapılacak. Kaldırımlar, yollar ve diğer ortak alanlar üzerinde tüm düzenlemeleri yapıyoruz" dedi.