Aziziye Belediyesi ilçeye bağlı mahalle statüsündeki köylere hizmet üretmeye devam ediyor. İlçeye bağlı Tınazlı Mahallesi’nde köy konağı ve taziye evi hizmete açılırken, Aşağı Yenice Mahallesi’nde yaptırılan imam evi de tamamlandı.

Hafta sonu Tınazlı Mahallesi’nde köy konağı ve taziye evi için açılış töreni düzenlendi. Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualarla yapılan açılışa, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye ilçe Başkanı Ertuğrul Sevüktekin, belediye meclis üyeleri, ilçe teşkilatı, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Köy konağı ve taziye evinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Orhan, ilçeyi bir bütün olarak ele alıp güzel hizmetler gerçekleştirmek için tüm ekibiyle birlikte gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

İLÇEMİZİ EL BİRLİĞİYLE KALKINDIRACAĞIZ

Dadaşkent ve Ilıca ile birlikte 69 adet köye de hizmet ürettiklerinin altını çizen Başkan Orhan, “İlçemizle ilgili projelerimizi belli bir plan ve program çerçevesinde gerçekleştiriyoruz. Seçim öncesi köylerimize yaptığımız ziyaretlerde hemşehrilerimizin beklentilerini dinledik ve not aldık. Şimdi artık hizmet zamanı diyerek kollarımızı sıvadık. Amacımız ilçemizin merkezine sunduğumuz güzel hizmetleri köylere de yayarak, ilçemizi topyekün kalkındırmak ve güzelleştirmek. İşte bu güzel hizmetlerimizden ikisini Tınazlı ve Aşağı Yenice Mahallelerimizde gerçekleştirdik. Tınazlı’da köy konağı ve taziye evi, Aşağı Yenice’de imam evini tamamladık. Muhtarlarımızla ve hemşehrilerimizle el ele vererek bu güzel hizmetleri gerçekleştirdik. Hemşehrilerimize hayırlı olsun.” diye konuştu.

Mahallesine Köy Konağı ve Taziye evi kazandırılan Tınazlı Mahallesi Muhtarı Şahin Köse ile İmamevi yapılan Aşağı Yenice Mahallesi Muhtarı Cemil Zeyrek de, Başkan Orhan ve ekibine mahallerine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Başkan Orhan ve beraberindekiler daha sonra mahallelerde incelemelerde bulunarak vatandaşların sorunlarını ve beklentileri dinlediler.