Ak Parti Köprüköy İlçe Teşkilatı 5. Olağan Genel Kurul kongresi yapıldı. Tek listeyle seçime giren Başkan Rıdvan Karasu güven tazeledi.

Ak Parti Köprüköy İlçe Teşkilatının 5. Olağan Genel Kurul kongresi tamamlandı. Tek listeyle seçime giren Köprüköy İlçe Başkanı Rıdvan Karasu delegelerin oylarını alarak güven tazeledi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İl Başkanı Fatih Yeşilyurt ve il yönetim kurulu üyelerinin katıldığı seçimde konuşan Başkan Rıdvan Karasu, "Ak Parti’nin 12 yıllık Ak Parti iktidarı döneminde hem ülke olarak hem de Köprüköy ilçesi olarak refaha kavuştu" dedi. Köprüköy’de yapılan tüm seçimlerde Ak Parti olarak her daima birinci çıkan parti olduklarını belirten Karasu, kendisine bütün çalışmalarında destek veren İl Başkanı Fatih Yeşilyurt’a, Belediye Başkanı Osman Belli’ye ve tüm parti çalışanlarına teşekkür ettiğini söyledi.

5. Olağan Genel Kurula katılan bütün davetlilere teşekkür ederek konuşmaya başlayan Köprüköy Belediye Başkanı Osman Belli ise, Köprüköy’de yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ak Parti iktidarında Köprüköy’de çalışmaların günden güne hızla artığını, her seçimde birincilikle çıkan Köprüköy’de gelecek yıl Haziran ayında yapılacak genel seçimlerde Ak Parti olarak yine birinci çıkması için çalışacaklarını ifade etti.

Ak Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt’ta yaptığı konuşmada "Ak Parti kurulduğundan bugüne kadar her seçimde oylarını artırarak bir sonraki seçime hazırlanmaktadır. Haziran ayında yapılacak genel seçimlerde Köprüköy ilçemiz yine birinci olacaktır" dedi. Ak Parti’nin 12. Yılını geride bıraktığını belirten Yeşilyurt, partilerinin bugün geldiği nokta da emeği geçen bütün partililere teşekkür ettiğini ifade etti.

Konuşmalar sonrası ilçe kongre seçimine geçildi. Tek listeyle seçime katılan Başkan Rıdvan Karasu, kendisini bu güzel makama tekrar getiren Ak Parti Köprüköy ilçe delegelerine teşekkür etti.