Bebevo video monitör ve kamera yardımıyla artık bebeklerin uyurken uzaktan rahatça izlenebileceği belirtildi.

Firma Sahibi Özgür Eralp, ürün hakkında yaptığı bilgilendirmede, “Birçok annenin en büyük korkularından biri bebeğinin ağladığını duyamamak uyurken bebeğinin yanında olamamaktır. Bebevo VM901 bebek monitörü tüm bu korkulara son veriyor.Artık bebeğinizi an ve an yanınızda gibi hissedebilirsiniz” dedi.

Eralp, bebevo hakkında şunları kaydetti; “Bebek video monitörü ve kamera ünitesi, güvenli bir frekans üzerinden açık alanda 260 metre, kapalı alanda ise 50 metrelik bir çekim gücü alanına sahiptir. Bu sayede bebeğiniz odasında uyurken siz de video monitörünüzle evinizin herhangi bir köşesinden bebeğinizi kesintisiz olarak takip edebilirsiniz. Ayrıca Bebek kamera ünitesi, üzerinde bulunan 8 adet yüksek yoğunluklu kızıl ötesi LED’ler sayesinde otomatik olarak gece görüşü imkanı sağlar. Bu sayede bebeğinizi karanlık bir odada uyurken dahi net olarak görebilirsiniz.

VM901 bebek monitörü, ergonomik tasarımı, uzun pil ömrü ve monitör üzerinden bebeğinizin oda sıcaklığını her daim kontrol edebilir ayrıca dilediğinizde monitörün üzerindeki tek tuşa basarak yatak başucundan bulunan kamera ünitesinden bebeğinize şarkılar çalabilirsiniz.”