Ak Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, Yakutiye İlçe Başkanı Recep Aydın ile birlikte esnaf ziyaretine katıldı. Esnafın sorunlarını ve isteklerini dinleyen Milletvekili Çığlık ile İlçe Başkanı Aydın, gittikleri işyerlerinde gördükleri ilgiden memnun oldular.

Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, önce bir süre önce seçimle görevi devralan Ak Parti Yakutiye İlçe Teşkilatına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Seçimlerden sonra teşkilata ziyarette bulunamadığını belirten Çığlık, "Başkanımız Recep Aydın ve yeni yönetime hayırlı olsun demek, onları kutlamak için geldim. Salonda tebrik etmiştim ancak partiye gelememiştim" dedi. Hayırlı olsun ziyaretinin ardından İlçe Başkanı Recep Aydın ve partililerle birlikte esnaf ziyaretine çıkan Fazilet Dağcı Çığlık, Korukçu, Ak Merkez ve Cumhuriyet caddesinde esnafı dolaşarak hatır sordu. Milletvekili Çığlık ve İLçe Başkanı Aydın, esnaf ziyaretinde aldıkları olumlu tepkilere memnun kalırken, kendilerine aktarılan çeşitli istek, talep ve şikayetleri de not ettiler.

Milletvekili Çığlık, "İlçe Başkanımız Recep Aydın ve partili arkadaşlarımız ile esnafımızı gezdik. Sorunlarını dinledik, isteklerini ve taleplerini aldık. Erzurum’a dair olan talep ve istekleri ilgili kuruluşlara, belediyelerimize çözüm üretilmesi amacıyla iletiyoruz. Ülke bazında ele alınacak konularla ilgili olarak zaten hükümetimizin önemli çalışmaları var. Esnafımız genel olarak gidişattan memnun. Bu zamanlarda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a daha fazla destek olunması istekleri var. Bunları duymak Erzurum adına mutluluk verici. Gittiğimiz her yerde bu destek isteğini görüyoruz." dedi.