Erzurum Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Erzurum Baro Başkanı Talat Göğebakan ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Yönetim Kurulu Üyesi Serkan İnce ve Hatip Dursun’un hazır bulunduğu görüşmede Baro Başkanı Talat Göğebakan’dan Erzurum Barosu çalışmaları hakkında bilgi alan Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Erzurum’un huzur ve güven ortamını sağlamak amacıyla polisin 24 saat sokakta olduğunu ve vatandaşa güvenini hissettirmek olduğunu ifade etti.

Karabörk, Devletin gücünü, otoritesini ve kanun hakimiyetinin ortaya koymalarının yanında devletin sevgisini ve şefkatini vatandaşa yansıtmaya büyük özen gösterdiklerini ifade ederek “Öncelikli olarak tüm olaylara tarafsız ve objektif bir polislik anlayışı ile bakıyoruz. Vatandaşımızı kucaklayarak huzur ve güvenliğini sağlamak için gece gündüz demeden fedakar personelimizle birlikte çalışıyor ve çalışmaya devam edeceğiz." Diye konuştu.

Karabörk, Başkan Talat Göğebakan ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarı dileklerini iletti.

Emniyet Müdürü Karabörk’ün ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade eden Baro Başkanı Talat Göğebakan ise Emniyet teşkilatının Erzurum’a huzuru ve güveni için çok önemli çalışmalar yaptığını ifade ederek Müdür Karabörk’e teşekkür etti.