Erzurum Adliyesinde 33 yıl hizmet veren 1. Ağır Ceza Mahkemesi Mübaşiri Gürbüz Şenocak (60) emekliye ayrıldı. Mübaşir Şenocak için çalışma arkadaşları veda yemeği düzenledi.

Yemeğe Adalet Komisyonu Başkanı Hüseyin Öztürk, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Erdal Kururçayır, 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Saim Köroğlu, eski Baro Başkanı Avukat Faruk Terzioğlu, adli yargı hakimleri, cumhuriyet savcıları, avukatlar, yazı işleri müdürleri ve adliye personeli katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Adalet Komisyonu Başkanı Hakim Hüseyin Öztürk, yargılamada savcı ve hakimlerin yanı sıra adliye çalışanlarının da önemli bir yer tuttuğunu belirterek; “ Bizler kadar adliye yazı işleri müdürleri, katipleri, mübaşirleri ve diğer adliye personeli ellerinden gelenin fazlasını yaparak görevlerini yerlerine getiriyorlar. 33 yıllık büyük özverili ve displinli olarak emekliliğini hak eden mübaşir Gürbüz Şenocak’a emeklilik yaşamında sağlıklı, mutlu ve uzun ömürler dilerim.” Dedi.

Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli ise, Adliye’nin büyük hizmet mesaisini devlet memurluğunun disipline kavramında fedakarca omuzlarında taşıyan her personele emeklik nasip etmesi dileklerinde bulunarak,’Büyük bir disiplin ve titizlik içerisinde, hakkaniyetle, emek ve mesailerinden özveride bulunarak görev yapan Mübaşir Gürbüz Şenocak’ı bu anlamı gününde tebrik ediyorum. Bundan sonraki yaşamlarında sağlık, mutluluk diliyorum’ dedi.

Konuşmanın ardından Mübaşir Gürbüz Şenocak’a hizmetlerinden dolayı 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Saim Köroğlu tarafından plaket verildi.