Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi geçtiğimiz günlerde İran’ın Tebriz kentinde düzenlenen uluslararası sağlık Turizm fuarında açtığı stant ve yaptığı tanıtımla göz doldurdu.

Fuarda Tebrizlilerin ilgi odağı olan Bölge Eğitim Hastanesi Türkiye de özellikle Erzurum da sağlığın gelmiş olduğu üst noktayı dağıttığı broşür ve dergilerle anlatarak gözler önüne serdi.

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlık Turizmi kapsamında yaptığı çalışmalarına hız kesmeden Erzurum da düzenlenen Tebriz tanıtım günleri programına da katılarak;

Tebrizli sanatçıların standlarının yeraldığı fuaye alanında stand açtı.

Hafta etkinliklerinin ilk gününde Tebrizli sanatçılar eserlerini sergilerken, kurulan fuaye alanında tanıtım yapan Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi büyük ilgi gördü.

Tebrizli firma ve sanatçıların stand açtıkları Kültür Merkezi fuaye alanında Erzurum’dan sadece Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi standıyla yeraldı. Son yıllarda sağlık turizminde büyük bir atılım gerçekleştiren BEAH, Tebriz’den gelen davetlilere hastanedeki sağlık hizmetlerinin tanıtımını yaptı. Hastane Turizm ve Otelcilik Müdürü Ümit Veli Kaban, Mali ve İdari İşler Müdürü İsmet Teoman Turhan ve basın bürosunun görev aldığı standı ziyaret eden Tebrizliler, hastaneyle ilgili bilgiler aldı. İran İslam Cumhuriyeti Erzurum Başkonsolosu Rıza Kılıçhan, standı gezerek katılımları için teşekkür etti.