Her hafta Salı ve Cuma günleri kuşak programları olan “Sağlığın Sesi”nde bu hafta Diyetisyen Kübra Durmuşoğlu, "Diyanet Saati" programında ise İl Vaizi Sinan Cansever Erzurum Polis Radyosu’nun konukları oldu.

Diyetisyen Kübra Durmuşoğlu ile Gebelik ve emziklilik döneminde beslenmenin önemi, anne adaylarının bu dönemlerde dikkat etmesi gereken hususlar gibi konular ele alınırken Vaiz Sinan Cansever ile Nefis Muhasebesinin mahiyeti konuşuldu.

Sağlığın Sesi programında ele alınan konuda, Beslenmenin hayatımızın her döneminde çok mühim bir yeri olduğunu hatırlatan Durmuşoğlu; "Gebelik döneminde bu sürecin çok daha ehemmiyetli bir hal aldığını" vurguladı. Diyetisyen Durmuşoğlu; ’’Siz ne yerseniz çocuğunuz da onu yer düsturuyla hareket etmeli ve bunu anne adayları gebelik ve emziklilik döneminde temel kural edinmelidirler’’ dedi.

2014 yılının son Diyanet Saati programında konuşulan Nefis Muhasebesi konusunda ise Vaiz Sinan Cansever; "Geride bıraktığımız uzun bir yılın sonunda her şirket nasıl ki bir gelir gider muhasebesi yapıyorsa bizlerin de bütün bir yılı düşünerek kendi vicdan muhasebemizi yaparak doğru ve yanlışlarımızı en iyi şekilde ayırt etmek suretiyle yeni yıla adım atmamız gerektiğinin çok isabetli olacağını" ifade etti.

Konuklar son olarak katkılarından dolayı Polis Radyosu’ na ve Emniyet Müdürlüğü’ ne teşekkürlerini iletti.