Türkiye Hentbol 2. Ligi’nde Erzurum’u temsil edecek olan Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Pazar günü sahaya çıkıyor. Hentbol 2. Ligi B Grubu’nda mücadele edecek olan Termalspor, 16 Kasım Pazar günü Gümüşhane Polis Gücüspor’u ağırlayacak. İç saha maçlarını Ilıca’da oynayacak olan Termalspor, 8 takımlı grupta Play Off gruplarına kalmak için ilk dörde girmenin mücadelesini verecek.

ERZURUMLUOĞLU: İDDİALIYIZ

Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Antrenörü Ali Erzurumluoğlu, lige iddialı hazırlandıklarını belirterek, grubu birinci bitirmek için çalışacaklarını söyledi. Sezon öncesi verimli ve başarılı bir çalışma dönemi geçirdiklerinin altını çizen Erzurumluoğlu, “Takım kurgumuzda istediğimiz set oyunlarını yapabiliyoruz ve uyum içinde çalışan bir ekibimiz var. Ofansif oyunu çok iyi sahaya yansıtan bir kadroya sahibiz. Sezon öncesi grubumuzda yer alan takımlarla Gümüşhane’de katıldığımız turnuvadan şampiyonlukla ayrılmamız, grubun iddialı takımlarından bir olduğumuzun en büyük göstergesi. İnanmış ve başarıya aç olan bir ekiple yola çıkıyoruz. İnşallah Erzurum’u ve Aziziye’yi en güzel şekilde temsil ederek, birinci lig hedefimize ulaşacağız.” dedi.

GÜLAKAR, SPORSEVERLERİ MAÇA DAVET ETTİ

Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar da, tüm sporseverleri maça davet etti. Gülakar, “Pazar günü saat: 11:00’de Ilıca’da karşılaşacağımız Gümüşhane Polis Gücüspor maçında tüm Erzurumluları ve sporseverleri takımımızın yanında görmek istiyoruz. Erzurum’u hentbolda Türkiye gündemine taşıyacak ekibimize güveniyoruz. İnşallah iyi bir başlangıç yaparak, taraftarlarımıza ligin ilk maçında güzel bir galibiyet hediye ederiz.” ifadelerini kullandı.

B GRUBUNDA 8 TAKIM MÜCADELE EDECEK

Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Hentbol 2. Ligi B Grubu’nda, Gümüşhane Polis Gücü, Erzincan Gençlik ve Spor, Amasya 1957 Suluovaspor, Ordu Gençlerbirliği, Samsun Tekkeköy Gençlik ve Spor, Tokat Hentbol ve Rize Karadenizspor ile mücadele edecek.

16 Kasım Pazar günü evinde Gümüşhane Polis Gücüspor maçıyla lige başlayacak olan Termalspor, 28 Aralık Pazar günü yine evinde Rize Karadenizspor maçıyla ilk yarıyı noktalayacak. Hentbol 2 Ligi’nde ikinci devre maçları 18 Ocak 2015’te başlayacak ve 01 Mart Pazar günü sona erecek. Daha sonra oynanacak Play Off grup maçlarının ardından 4 gruptan iki takım Hentbol 1. Ligi’ne yükselecek.

DÜZGÜN MARKETLER GRUBU SPORSOR OLDU

Düzgün Marketler Grubu, Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Hentbol takımına sponsor oldu. İşadamı Orhan Düzgün ile bir araya gelen Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ile Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar, 2014-2015 sezonu için sponsorluk sözleşmesi imzaladılar. Termalspor, bu sezon maçlara üzerinde Düzgün Marketler Grubu göğüs reklamının yer aldığı formalarla çıkacak. Başkan Orhan ile Kulüp Başkanı Gülakar, spora ve sporcuya desteklerinden dolayı işadamı Orhan Düzgün’e teşekkür ettiler.