Eyüp Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cahit Özarslan ile Ünye ve Çevre İlçeleri Dernekler Federasyonu (ÜNDEF) Genel Başkanı Halit Cınbırtoğlu ve dernek yöneticileri, Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ı ziyaret etti.

Ziyarette Dernek Başkanı Cahit Özarslan her yıl düzenledikleri son dernek toplantısını Erzurum’ da gerçekleştirdiklerini belirterek, bu yıl düzenlenen toplantıya Erzurumlu olmayan ama Eyüp’te bulunan derneklerin yöneticilerini de Erzurum’a davet ettikleri, Erzurum’un tarihi ve turistik yerlerini gezdirerek Erzurum’u yerinde tanıtmak istediklerini söyledi.

ÜNDEF Genel Başkanı Halit Cınbırtoğlu’da, Erzurum’da kendilerine gösterilen sıcak ilgiden memnun olduklarını belirterek, Palandöken’e hayran kaldıklarını söyledi.

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak’ta ziyaretin kendilerini sevindirdiğini belirterek Erzurum’un tanıtımı açısından yapılan bu çalışmalarından dolayı Başkan Özarsalan’ı tebrik etti.

Vali Altıparmak ayrıca ziyaretçilerini 22 Aralık 2014 tarihinde İstanbul Dolmabahçe Sanat Galerisinde düzenlenecek olan, Erzurum Valiliği ve Erzurumlu Hattat Hasan Çelebi ve müzehhiplerle hazırlamış olduğu Esmaü’l Hüsna Sergi açılışına davet etti.