Eyüp Ordulular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Gündüz, Eyüp Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cahit Özarslan ve yönetim kurulu üyeleri, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti.

Misafirleri Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda kabul eden Başkan Sekmen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Konuşmasında Sılayı Rahim’in önemine vurgu yapan Sekmen, "Erzurum’a hizmet etmek bir sevdadır. Kurum olarak yerel hizmetlerin yanı sıra kentimizin ekonomik şartlarını iyileştirmek için de yoğun çaba harcıyoruz" dedi.

Gurbetteki Erzurumlulara seslenen Sekmen, "Bizim hizmetlerimiz İstanbul ve diğer metropol kentlerden yakından takip edilip beğeniliyorsa bu bizleri çok mutlu eder. Dışarıdaki Erzurumlular şehrimizin turizm elçileridir. Gurbetteki hemşerilerimize kentin tanıtımı noktasında büyük iş düşüyor. Erzurum’u en iyi gurbetteki Dadaşlar tanıtır" diye konuştu. Gurbetteki Dadaşların Başkan Sekmen’in çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade eden Eyüp Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Özarslan da, "Başkanımız Mehmet Sekmen’in çalışmalarını İstanbul’da tüm Erzurumlular yakından takip ediyor. Başkan Sekmen Erzurum’u top yekun ayağa kaldıracak. 9 ayda Erzurum’un çehresi değişti. Başkanımızdan aldığımız enerjiyle de Erzurum’un sesini İstanbul’da duyuruyoruz" şeklinde konuştu.

Eyüp Ordulular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gündüz de, İstanbul’da başarılı olan Başkan Sekmen’in Erzurum’da da kalıcı ve önemli yatırımları kentte hayata geçireceğini bildirdi. Konuşmaların ardından Başkan Sekmen, İstanbul heyetine Oltu taşı ürünler hediye etti.