Pasinler Kaymakamı Ali Ada ve Pasinler İlçe Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı, köyden mahalleye dönüşen Yiğittaşı, Gölciğez, Karavelet, Ağcalar, Çiçekli ve Ovaköy, mahallerin okullarını gezip, Karavalet ve Gölciğez mahallelerinde ise yapılan tadilat çalışmasını yerinde incelediler.

Büyükşehirler yasasıyla kapanan özel idarelerin kapanmasının ardından Milli Eğitim yatırımlarının bir bölümü büyükşehir belediyesine devredildi. Bu anlamda ilçede Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından köyden mahalleye dönüşen bazı okullarda tadilat çalışmaları başlatıldı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan okul tadilat çalışmalarını ve okulları gezen İlçe Kaymakamı Ali Ada ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı, yatırımları yerinde inceleyerek, okullar hakkında bilgi alan Kaymakam Ada, öğretmenlere ve öğrencilere eğitim ve öğretim yılının sağlıklı ve başarılı geçmesi için her türlü destekte bulunacaklarını ifade etti.

Kaymakam Ali Ada, "Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan okulların tadilat çalışmalarıyla çocuklarımız eğitimlerini daha iyi bir ortamda görme imkanı bulacaklar. Bizlerde kaymakamlık olarak desteklerimizi sürdüreceğiz. Pasinler’de eğitimin en iyi noktalara ulaşması için elimizden gelen bütün yardımları yapacağız." dedi.