Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Ak Parti Yakutiye İlçe teşkilatı üyelerine hizmetlerini anlattı. Önce parti binasında görsel sunum yapan Korkut, ardından teşkilat üyelerini sahada bilgilendirdi. Üç Kümbetler, açılan yollar, kentsel dönüşüm projeleri, yapılan parklar oyun alanları hakkında bilgi turuna çıkan Ak Parti teşkilat üyeleri programdan memnuniyetle ayrıldılar.

Ak Partili Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, Ak Pati Yakutiye İlçe Başkanı Recep Aydın, İlçe yönetimi ve üyelerine hizmetlerini anlattı. Hizmet turu sabah kahvaltısıyla başladı. Ardından otobüse binen partililere, Yakutiye Kent Meydanı’na ek yapılacak alan, Cennet Çeşme sokakta yapılan genişleme çalışmaları, Boyahane Camii ve Hamamı çevresi düzenleme çalışmaları anlatıldı. Yol boyu otobüste bilgi aktaran Korkut, Üç Kümbetler ve çevresinde yapılan çalışmaları da ayrıntılarıyla anlattı. Prof. Dr.Recep Akdağ caddesi, Hasanibasri kentsel dönüşüm alanı ile ilgili son durum, Mehdiefendi kentsel dönüşüm alanında gelinen aşama, TOKİ ile ortaklaşa yapılan 168 konut hakkında bilgi verildi. Ardından Hacıcuma - Taş Mescit kentsel dönüşüm alanına gelen partililer, şehre hakim tepede bölgenin kentsel dönüşümü ve gelinen nokta hakkında bilgi aldılar. Tepeden şehrin her yönünün görünmesi büyük ilgi uyandırdı.

Ali Korkut, partilileri daha sonra yeni araç parkını göstermek üzere şantiye alanına götürdü. Partililere burada yeni alınan kamyonlar, greyder,kepçe ve diğer iş makinaları gösterildi. Partililer burada hatıra fotoğrafı çekildiler.

Grup ardından Sanayi semti, Esma Park, Kadın Spor Merkezi, diğer parklar ve yeni açılan yollarla ilgili bilgilendirildiler. Yapılan hizmetler kadar anlatımının da önemli olduğunu belirten Ak Parti İlçe Başkanı Recep Aydın, "Yapılan hizmetler çok değerli, bunları biliyoruz. Parti teşkilatımızın bütünlük içerisinde yapılanları görmesi, sonra bunu gerektiği yerlerde anlatması için yararlı bir gezi oldu. Başkanımız önce görsel olarak yapılanları aktardı, ardından sahada birebir gösterdi. 6 yılda çok şey değiştiren Başkan Korkut, önümüzdeki dönemde de şehre büyük hizmetler verecektir. Bizlerde parti yöneticileri olarak bu hizmetleri dilimiz döndüğü kadar anlatacağız. Halkımıza Ak belediye anlayışının neler getirdiğini, neleri değiştirdiğini söyleyeceğiz" ifadelerini kullandı.