Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Kobi Çalışanlarına ve İşverenlere “Küresel Ekonomideki Değişimlere Uyum Yeteneğini Arttırma Eğitimi” Pasinler Turizm ve Yaylacılığı Geliştirme Derneği salonunda verildi.

Türkiye’de belirlenen 15 Büyüme Merkezinde devam eden KUYAP ’’KOBİ Çalışan ve İşverenlerinin Küresel Ekonomideki Değişimlere Uyum Yeteneğinin Artırılması Projesi’’ kapsamında sürdürülen eğitimler Pasinler Ticaret ve Sanayi Odasının öncülüğüyle Pasinler’de verildi.

Pasinler Tur Yay Derneği’nde gerçekleştirilen Kuyap İşveren ve Yönetici Eğitimi’ne çeşitli sektörlerden işveren ve yönetici katıldı. ’’KOBİ İşverenlerinin Uyum Yeteneklerinin Artırılması Eğitimi sonucunda katılımcılara Değer Yaratma ve İşletme Değer Zinciri, Pazarlama Stratejisi ve Pazarlama Planı, Konumlandırma, Etkinlik ve Pazara Nüfus Etme, Ekonomik ve Finansal Kontrol Araçları, İnnovasyon, Fiyatlandırma Teknikleri ve Maliyet Analizi, Organizasyon ve İnsan Kaynakları Yönetimi” başlıkları altında önemli bilgiler aktarıldı. Eğitim sonunda katılımcılara sertifikaları verildi.

Alberto Gomez liderliğinde, Tuğçe Duru Kaya kordinatörlüğünde verilen eğitim seminerine Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet, Meclis Başkanı Aydın Taşbaşı e yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra ilçeden çok sayıda ticaret erbabı katıldı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Aydın Taşbaşı, "Koyap tarafından verilen bu eğitim seminerini bize sağlayan Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Lütfü Yücelik’e ve semineri veren Alberto Gomez’e ve Tuğçe Duru Kaya’ya odamız olarak teşekür ederiz. Bu seminer sayesinde iş adamlarımız ve ticaret erbabı arkadaşlarımız dünyada gelişen ekonominin ve ticaretin nasıl yapıldığını seminerde gördüler." dedi.