Merkez Partisi (MEP) Erzurum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantı ile Palandöken ve Yakutiye İlçe Başkanlarının tanıtımı yapıldı.

MEP Erzurum İl Başkanlığı binasında düzenlenen toplantı ile Palandöken İlçe Başkanı Orhan Bakırcı, Yakutiye ilçe Başkanı Dursun Ali Akkoç, tanıtıldı.

İlçe Başkanlarının tanıtım toplantısında konuşan MEP Erzurum İl Başkanı Mustafa Yıkıcı, “Erzurumluların kendi evladı olan Merkez Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Karslı’ya sahip çıkacağını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü.” Bertarafçı değil kucaklaştırıcı olacağız. Erzurum’da 11 ilçenin teşkilatlanmasını tamamladık. Bu ay sonuna kadar da diğer ilçelerimizdeki teşkilatlanmamızı tamamlayacağız.” dedi.

Bir gazetecinin diğer partilerle ittifak olup olmayacağını sorması üzerine cevap veren İl Başkanı Mustafa Yıkıcı, hiçbir partiyle beraberliğin olmayacağını söyledi. Basın toplantısı sonunda ise Palandöken İlçe Başkanı Orhan Bakırcı ve Yakutiye ilçe Başkanı Dursun Ali Akkoç’a, İl Başkanı Mustafa Yıkıcı tarafından rozet takıldı.