Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, ramazan bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Karataş mesajında şu ifadelere yer verdi; “Rahmet ve bereket ayı olan ramazan ayının sonuna gelerek, sevgi ve kardeşlik duygularının pekişmesinde büyük katkısı olan bir bayrama daha ulaşmanın hazzını yaşamaktayız.

Bayramlar, toplum olarak birlik ve beraberlik duygularımızın pekiştiği, kırgınlıkların ve dargınlıkların yerini sevgi ve saygıya bıraktığı, gönüllerin sevgiyle birbirine yakınlaştığı, müstesna günlerdir.

Türk Milleti, her ramazanda olduğu gibi bu ramazanda da birlik ve beraberliğini, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örnekleriyle göstermiştir.

Milletimiz çevremizdeki yardıma muhtaç insanlara el uzatmakla kalmayıp, dünyanın değişik yerlerinde de sıkıntı içerisinde bulunan insanları unutmamış yardıma muhtaç olan her insanın yardımına koşmuştur.

Bu anlamlı bayramın önce ülkemize ve milletimize, dostluk ve barışa, sevgi ve kardeşliğe, vesile olması temennisi ile Tüm hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar diliyorum."