Narman Ülkü Ocakları başkanlığınca “Hedef 2023’te Lider Ülke Türkiye Ülküsü ve Ülkücü Gençlik” konferansı düzenledi. Konferansa MHP MYK Üyesi Prof. Dr. Kamil Aydın, MHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Ülkü Ocakları İl başkanı Abdullah Kırmacı ve çok sayıda davetli katıldı.

Konferans öncesi ilçeye gelen davetliler Narman Ülkü Ocak Başkanlığını önünde karşılandı. Narman Ülkü Ocakları Başkanlığını ziyaret eden Prof. Dr. Kamil Aydın , Erzurum Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Kırmacı, Narman Milliyetçi Hareket Patisi İlçe Başkanı Seyfullah Kılıç, gençlerle yaptıkları kısa sohbetin ardından Ocak Başkanı Oğuzhan Özcan‘dan çalışmalar bilgi aldılar. Ziyaretin ardından Ocak Başkanı Oğuzhan Özcan ve davetliler Konferans salonuna yürüyerek geçtiler.

Narman Belediyesi Kültür Merkezi’nden gerçekleştirilen konferans Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Narman Ülkü Ocak başkanı Oğuzhan Özcan’ın selamlama konuşması ile başladı.

Hedef 2023’te Lider Ülke Türkiye konulu konferansta konuşan Prof.Dr. Aydın, “Ülkü ocakları. 50. yılına varmak üzeredir Rahmetli Başbuğ o ülkücü duruşu dava adamı oluşu bu ocakların tütmesine bu ocakların halen daha Bayrak sevgisini, Millet sevgisini ülkü sevgisini aşılamasının devamını görmekteyiz davaya olan ilgiyi işte bu gün bu salonda görmek bizleri memnun etmiştir Allah sizlerden razı olsun işte Ülkücülük bu inanmışlık bu adanmışlık budur. Bir ülke uğruna bir inanç uğruna bir dava uğruna her hangi bir maddiyat gözetmeksizin hasbihal olmaktır” dedi.

Prof. Dr. Aydın’ın yaklaşık 1.5 saat süren konuşmaları zaman zaman alkışlarla kesildi. Sohbet havasında geçen konferansta ilgi yoğun oldu.