Palandöken Belediyesi’nin ilçe merkezinde başlattığı sonbahar temizliği aralıksız devam ediyor.

Başta atıl durumda bulunan arsalar olmak üzere, cadde, mahalle, sokak, camii, okul, apartman ve sitelerin önü büyük bir titizlikle temizlenerek kış aylarına hazırlanıyor.

İlçenin tüm mahallelerin de başlayan çalışmalar, ilçe merkezinin tamamında sürecek. Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ”Sonbahar temizlik çalışmalarımızı yaklaşık 40 kişilik bir ekiple sürdürüyoruz. Atıl durumda bırakılan ilçedeki tüm arsalarda birikmiş hafriyat, moloz ve çöplerin toplanarak gelişigüzel savrulmuş ağaç yaprakları ve dallarını budayarak temizliyoruz.” dedi.

KIŞ TURIZIMININ İNCİSİ PALANDÖKEN

Palandöken İlçesi Kış turizminin incisi bir ilçe olduğunu hatırlatan Başkan Bulutlar, ”Kış turizminin incisi olan ilçemizde vatandaşlarımız temizlik konusunda daha duyarlı olmalı. Belediye vatandaş işbirliği çerçevesinde ilçenin örnek ilçe statüsüne kavuşması için herkes üzerine düşeni yapmalı. Temiz ve daha kaliteli bir ilçe için belediye olarak tüm imkanlarımızı bizler seferber ettik. Çünkü temizlik konusunda çok hassasız. Rutin temizliklerimizin dışında belediye olarak ilkbahar ve sonbahar olmak üzere yılda iki defa ilçemiz de genel temizliğimizi yapıyoruz. Özverili bir şekil de bizler ile işbirliği yapan vatandaşlarımıza ve vatandaşlarımıza hizmet eden personelime teşekkür ederim ” dedi.