Pasinler Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü, 4 Ocak’ta 100. yılında Sarıkamış yürüyüşü için düzenlenen programa öğrencileri, ilçedeki kurumların personellerini ve vatandaşları yürüyüşe davet etti.

2-4 Ocak tarihleri arasında Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen 100. Yılda Sarıkamış Asımın Nesli Asrın Yürüyüşü programı için Pasinler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Pasinler’deki öğrenciler, bütün kurumların personelleri ve vatandaşların yürüyüş programına katılımları için davette bulundu.

Pasinler Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Güngör Şenses, her yıl bakanlıkları tarafından düzenlenen Sarıkamış yürüyüşü için ilçedeki lise düzeyinde okulları gezerek öğrencilerin katılmasını ve o muhteşem atmosferi görmeleri için okulları gezip afişlerimizi astık. Vatandaşlarımızın da katılımını sağlamak için belediyeden anons yaptıracaklarını söyledi.

Şenses, Sarıkamış programına katılmak isteyen herkesin Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğüne başvurmaları gerektiğini, 4 Ocak’da Pasinler’den Sarıkamış’a gitmek isteyen vatandaşlarımız için ulaşım ve kumanyanın Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı tarafından karşılanacağını belirtti.