Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, kuzey ilçelerini ziyaret ederek, spor tesislerinde incelemelerde bulundu.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil Tortum, Narman ve Oltu’yu ziyaret ederek hem ilçelerin yöneticileri ile görüştü, hem de spor tesislerinde incelemeler yaptı. Oltu Kaymakamı M. Gökhan Zengin ile görüşen Taşkesenligil, ardından spor salonu ve Oltu İlçe Stadı’nda incelemelerde bulundu. Taşkesenligil, İlçedeki spor faaliyetleri hakkında ilçe müdürü Lokman Güney’dan bilgi aldı. Oltu’daki Sentetik Çim Sahanın UEFA kriterlerine uygun bir stadyum olduğuna işaret eden Taşkesenligil, bölge düzeyinde oynanacak olan önemli bir final maçını Oltu’da oynatmayı planladıklarını söyledi. Amatör Maçlarda Oltu’ya gelen takımların sahaya hayran kaldığını ifade eden Taşkesenligil, “İçişleri Bakanımız Efkan Ala’ya, Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’a ve Genel Müdürümüz Mehmet Baykan’a böylesine güzel futbol sahasını Oltu’ya ve ilimize kazandırdıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

İŞLEYEN VE RUŞEN’DEN YAKIN İLGİ

Oltu’nun yanı sıra Narman’ı da ziyaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen ve AK Parti Narman İlçe Başkanı Zafer Ruşen tarafından yakın bir ilgi ile karşılandı. İlçe Spor Salonu’nu gezen Taşkesenligil, salonun çevre düzenlemesi ile modern bir görünüme kavuşacağını ifade etti. Taşkesenligil, Tortum ziyaretinde de İlçe Müdür Vekili Erol Altınışık’tan bilgi aldı.