Hentbol Erkekler Süper Ligi’ne yükseldiği ilk sezonda ligi beşinci sırada tamamlayarak önemli bir başarı elde eden Aziziye Belediyesi Termalspor, 2017-2018 sezonu için de kolları sıvadı. İlk etapta genç ve başarılı teknik adam Berkan Otman’ın sözleşmesini bir yıl daha uzatan Termalspor, yardımcı antrenörlüğe de Mert Diner’i getirdi. Böylece teknik kadroyu oluşturan Termalspor, oyuncu transferlerine yöneldi.

Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar, süper ligde geçirdikleri ilk sezonda küçümsenemeyecek bir başarı elde ettiklerini belirterek, ligi beşinci sırada tamamladıklarını ve önümüzdeki yıl hedeflerini daha büyük tutacaklarını ifade etti. Üç yıl önce kurulan Termalspor’un ikinci ligden, birinci lige ve süper lige doğru başarılı bir yolculuk yaptığını kaydeden Başkan Gülakar, “Bu ilk sezonda da önemli başarıya imza attık. Türkiye Kupası’nda yarı final, ligde ise beşinci sırada yer aldık. Son haftalarda bir farkla kaybettiğimiz şanssız yenilgiler olmasa, Erzurum’u Avrupa kupalarında temsil etme onurunu yaşayacaktık. Ama biz yine de Erzurum’un spor hayatına önemli bir canlılık kattık. Şehrimize bir heyecan getirdik. Bu durum bizim moral ve motivasyonumuz artırdı. Önümüzdeki sezon hedefimizi daha büyük tutuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Teknik kadroyu oluşturduklarını ve oyuncu transferleri için kolları sıvadıklarını da dile getiren Gülakar, Başantrenör Berkan Otman yönetimindeki teknik ekibin vereceği rapor doğrultusunda transferleri gerçekleştirerek, önümüzdeki sezon için daha güçlü bir ekip oluşturacaklarını da sözlerine ekledi.