Türkiye’nin ekonomi tabanlı en büyük STK’larından biri olan Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK), yılın en büyük iş zirvesine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. İş dünyasının önde gelen isimlerini buluşturacak olan ve katılımcılara yepyeni ufuklar açacak olan zirveye Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) 50 kişilik bir heyetle katılıyor.

TÜGİK İş Zirvesi, 12-13 Aralık tarihlerinde Antalya’da gerçekleşecek. Çukurova GİAD’ında üyesi bulunduğu TÜGİK’in düzenlediği TÜGİK İş Zirvesi-2014, Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce iş adamını bir araya getirecek. Zirveye Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya ve yönetim kurulunun yanı sıra derneğe üye 35 iş adamı da katılacak. Titanic Deluxe Hotel Belek’te gerçekleşecek bu büyük buluşma için aylar öncesinden başlayan hazırlıklarda son aşamaya gelindi. Zirve için son derece zengin bir program hazırlandı.

Zirvenin ilk günü (12 Aralık Cuma günü) gerçekleşecek “Fark Yaratanlar” başlıklı birinci oturuma Türkiye’nin önemli kuruluşlarının yönetim kurulu başkanları ve CEO’ları konuşmacı olarak katılacak. Akşam ise ünlü şarkıcı Coşkun Sabah konuklar için unutulmaz bir konser verecek.

2015 BEKLENTİLERİ MASAYA YATIRILACAK

Zirvenin ikinci günü (13 Aralık Cumartesi günü) de “2014’ü bitirirken Türkiye’de ve dünyada eko-politik gündem ve 2015 beklentileri” başlıklı oturum gerçekleşecek. Bu oturumda gazeteciler ve akademisyenlerin yanı sıra TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral ve TÜGİK Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Erhan Özmen de konuşma yapacak. Gala gecesinde ise ünlü sanatçı Ziynet Sali sahne alacak ve en güzel şarkılarını TÜGİK için söyleyecek.

TÜGİK Başkan Yardımcısı ve Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, iş zirvesinin yalnızca TÜGİK camiası için değil, Türkiye ekonomisi için büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Zirvenin, katılımcılara yepyeni ufuklar açacağını kaydeden Başkan Sakarya, “Aynı zamanda ticari anlamda yeni kapılar aralamasını da arzu ediyoruz. Zira bu büyük buluşmada ikili iş görüşmeleri, ticari anlaşmalar yapılacak, yeni ortaklıkların ilk adımı atılmış olacak. Bu anlamda zirvenin, ülke ekonomisinin gelişimine katkı sunacağına inanıyoruz” dedi.