TÜRSAB Kuzeydoğu Anadolu Bölgesel Yürütme Kurulu Genel Sekreteri Emre Durmazpınar, Erzurum’u Türkiye ve Dünya gündemine taşıyan Winterfest organizasyonundan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e teşekkür etti.

Kentte 3 gün süren Winterfest 2014 ile ilgili bir değerlendirme yapan Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Kuzeydoğu Anadolu Bölgesel Yürütme Kurulu Genel Sekreteri Emre Durmazpınar, Kış Festivali’nin kent turizmine büyük katkısı olduğunu söyledi. Genel Sekreter Durmazpınar, Kış Festivali organizasyonundan dolayı Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e teşekkür etti.

Festivalin şölen havasında geçtiğini belirten Durmazpınar, şöyle konuştu: “Şehrimizin şehr-ül emini olan başkanımız Mehmet Sekmen, kentimizi bir turizm elçisi olarak ulusal ve uluslararası arenada tanıtıyor. Dünyanın seçkin ülkelerinde yapılan ve Avrupa’da da birçok örnekleri bulunan Winterfest, Erzurum’da Sayın Sekmen’in direktifiyle hayat buldu. 3 gün süren ve her anı şölen havasında geçen festival, biz turizmci ve acentaları ziyadesiyle heyecanlandırdı. Uzun yıllardır festival ve organizasyonlara özlem duyan Erzurum halkı, bu dev organizasyonda doyasıya eğlendi. Üç büyük konser, kent içerisinde düzenlenen sergi, oyun, kumpanya ve spor yarışları yaygın ve yerel medyada geniş bir şekilde yer aldı. Kamuoyunda şehrin tanıtımı konusunda sürekli eksikliğin bulunduğunu dile getiren bir turizmci olarak şunu belirtmek isterim ki; Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen ile birlikte Erzurum, dünya kamuoyun da ki gündeminde de yer alacak. Spor, sanat, ekonomi ve üretimde ülkemizin elle gösterilen lider ve zirve kentlerinden biri olacağız.”

Durmazpınar ayrıca, Winterfest’in bütün etap ve aşamalarında emeği geçen herkese teşekkür etti.