Erzurum Şehit Aileleri Derneği ile Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ni ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Serhat Vançelik, “Aziz vatan için canlarını seve seve veren şehitlerimizin aileleri ile yaralanan gazilerimiz ve onların aileleri bizim için çok kıymetlidir” dedi.

Erzurum Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hatem Tetik ile Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şube Başkanı Recep Akgül’ü ziyaret ederek, sohbet eden İl Sağlık Müdürü Serhat Vançelik, şehit ve gazilerin ailelerinin sağlıkla ilgili ihtiyaç ve taleplerinin karşılanması için her türlü göreve hazır olduklarını yineledi.

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ın bu hususta kendilerini görevlendirdiğini kaydeden Vançelik, şunları söyledi. ”Böylesine kutsal bir dava için can veren şehitlerimiz ve gazilerimiz ile onların ciğer pare aileleri bizim için de çok kıymetlidir. Sağlıkla ilgili bize düşen her türlü görevi yapmak bizim onurumuzdur. Onların bize emanet ettiği eş ve çocukları bizim de en kıymetlimizdir. Sağlık Bakanımızın bize verdiği talimatla şehit ve gazilerimizin ailelerinin sağlıkla ilgili her türlü tedavi ve diğer hizmetlerini yerine getirmek amacıyla dernek başkanlarımızı ziyaret ettik. Kendilerine bu konuda şehit ve gazilerimizin ailelerinden gelecek isteklerin karşılanması için üzerimize düşen göreve hazır olduğumuzu ilettik.”